As Oy Espoon Hannusjärven Tähti

Espoon Hannusjärvelle kohoaa pian upeita, uusia ekologisia hirsikoteja. Tämän rakennuskohteen ominaisuudet ovat vertaansa vailla: kotiovelta sujahdat nopeasti viereiselle luontopolulle ja parissa minuutissa uimaan Hannusjärvelle – toisaalta pian avautuva uusi Kaitaan metroasema on vain 800 metrin päässä. Kaikki uuden kaupunkikeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut ovat hetkessä saavutettavissa kävellen tai pyöräillen. Idyllisen ympäristön ja reilunkokoisen pihan lisäksi täällä nautitaan myös sisätilojen toimivuudesta ja harmoniasta. Sisustussuunnittelijan valmiiksi laatimat uudet sisustusmaailmat taipuvat vaativampaankin makuun- lataa esite alta ja ihastu!

Keidas keskellä kaikkea

Tämä kohde sijaitsee aivan Espoon museoviraston määrittelemän Hannusjärven kulttuurimaisema-alueen laidalla. Alueella tiedetään olleen pysyvää asutusta ja maanviljelyä jo noin vuonna 1000, viikinkiajan ja ristiretkiajan vaihteessa.Länsimetron rakentumisen myötä Kaitaan väkiluvun on määrä moninkertaistua, joka tarkoittaa entistäkin parempia palveluita ja saavutettavuutta alueen asukkaille. Täällä asut aidosti rauhassa, luonnon keskellä mutta palveluiden lähellä!

Katso kohteen esittelyvideo

Valitse unelmien kotisi sisustusmaailma

Alba

Klassinen Alba on värien ja materiaalien sopusointua. Tässä maailmassa pintamateriaaleista löytyy vaaleutta ja harmaan sävyjä. Valkoiseksi peittomaalattu hirsiseinä on rauhallinen ja hillitty. Se antaa sopuisasti tilaa muille väreille ja tekstuureille. Vaaleanharmaat seinät nostavat kauniisti esiin valkoiset kiintokalusteet ja muut vaaleat yksityiskohdat sekä luovat rauhoittavan tunnelman eri tiloihin. Tässä maailmassa on valittavana oman mieltymyksen mukaisesti muutama tyyliin sopiva laminaattivaihtoehto lattiaan sekä keittiön tasoksi. Se avaa loistavat mahdollisuudet omalle inspiroivalle sisustukselle.
Puupinnaiset, valkoiset avoportaat ovat ilmavat ja kauniit kodin keskiössä. Raikkaat vaaleanharmaat betonikuosia jäljittelevät laatat istuvat tähän kokonaisuuteen kauniisti. Moderni harjattu teräs ja kiiltävä kromi asettuvat upeasti luonnollisen sävyisten pintojen pariksi. Tämä klassinen värien paletti tekee valitsijansa kodista paikan, jossa on helppo rentoutua.

Toffee

Pehmeä Toffee on harmoninen valinta. Sen pinnoissa huokuu tasapaino ja tyyneys. Valkovahattu hirsiseinä, vaalea tammilattia sekä vaaleat laatat luovat loistavan ympäristön greigen sävyisille kiintokalusteille. Valkoinen satiinipintainen marmori ja messinki tekevät tästä sisustusmaailmasta helmen. Messinkiä löytyy eri yksityiskohdista, kuten vetimistä, ovenkahvoista sekä hanoista. Sirolinjaiset, vaaleat, metallipinnaiset avoportaat sulautuvat
kokonaisuuteen kauniisti. Keittiön kvartsitason marmorikuosi on messinkisen keittiöhanan parina tyylipuhdas valinta ja se antaa erityisen vivahteen tähän pelkistettyyn ja toimivaan keittiöön. Integroidut kodinkoneet takaavat sen, että keittiön ilme on huoliteltu. Lattialaattana vaalea betonikuosi on saumaton valinta tähän lempeään kokonaisuuteen. Särmää tiloihin tuo mustat ikkunanpuitteet sekä ulos johtavat ovet. Toffeen maailma tarjoaa valitsijalleen aistikasta ilmettä.

Caviar

Ylellinen Caviar on tyylikäs ja moderni sisustusmaailma, joka tarjoaa valitsijalleen mielenkiintoisen ja särmikkään kodin. Tämä maailma koostuu kontrasteista ja aidon puun luomasta kodikkaasta tunnelmasta. Raikkaat valkoiset pinnat vuoropuhelevat rohkeasti tummien materiaalien kanssa.
Marmorikuosinen, näyttävä, tumma laatta tuo erityisen mielenkiintoisen mausteensa tähän materiaalien tyylikkääseen kokonaisuuteen. Saunatilojen lämpöhaapa on täydellinen pari vaikuttavan marmorilaatan rinnalle. Mustat suihkut viimeistelevät kokonaisuuden. Moderneista ja ilmavista portaista löytyy mustat sirot metallipinnat sekä lattian sävyiset tammiset porrasaskelmat ja käsijohde. Laadukkaassa keittiössä valittavana on sekä mattamusta kvartsitaso että lattian sävyyn istuva öljytty massiivipuinen tammitaso. Kaikki kodinkoneet ovat integroidut ja mustat huomaamattomat listavetimet viimeistelevät keittiön tyylipuhtaan ilmeen. Kodin mustat jalkalistat, vetimet, ovenkahvat, valokatkaisimet ja pistorasiat ovat piste i:n päälle. Tämä valloittava ja rohkea maailma ei jätä valitsijaansa kylmäksi.

Lisää kuvia kohteesta

Lataa esite

Saat latauslinkin Hannusjärventie 12 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki aikaisemmat Kotowoodin rakentamat hirsitalot on menneet aina nopeasti, joten ei kannata jäädä odottamaan. Mikäli koet että tämä voisi olla uusi kotisi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kohdetta välittää laillistettu kiinteistönvälittäjä Kristiina Pelto. Hän tuntee kyseisen kohteen ja osaa auttaa mikäli teillä herää jotain kysyttävää aiheeseen liittyen. Kristiina antaa myös mielellään lisätietoja, jos haluatte pyytää samalla arviota esimerkiksi nykyisen asuntonne myymisestä tai erilaisista rahoitusratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kristiina Pelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 508 1250

RE/MAX Aurora

Ota yhteyttä

Lataa esite

Saat latauslinkin Hannusjärventie 12 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo