Ajankohtaista

Lokakuun kuukausikoosteessa tutustutaan kahden eri vaiheen kohteeseen

Lokakuun kuukausikooste tuo tullessaan kaksi Kotowoodin kohdetta. Toinen on viimeisiä silauksia vaille valmis, toisessa tontin valmistelutyöt ovat juuri alkaneet.

Lue lisää

Penttiläntien hirsitalot viittä vaille valmiina

Kyllä nyt hymyilyttää, koska Penttiläntien kohde on viimeisiä silauksia vaille valmis. Käyttöönottotarkastus on tehty ja asukkaat pääsevät muuttamaan sisään tähän upeaan kohteeseemme.

Lue lisää

Maaliskuun kuukausikoosteessa työt etenevät mallikkaasti

Kevät eteni maaliskuussa vauhdikkaasti, kuten myös Kotowoodin rakennusprojektitkin kolmessa eri kohteessa. Käydään siis seuraavaksi läpi, mitä kaikkea maaliskuussa rakennusrintamalla tapahtuikaan.

Lue lisää

Etsi meille tontti. Tienaa tuhat euroa puhtaana käteen!

Jos tiedät missä voisi olla meille sopiva tontti, niin vinkkaa kohde meille. Maksamme kauppaan johtaneesta vinkistä 1000 € puhtaana käteen!

Lue lisää

Helmikuun kuukausikoosteessa kolmen kohteen tilannetta

Paljon on taas tapahtunut viime näkemästä ja työt etenevät vauhdilla. Tällä kertaa päästään kuulemaan mitä Kotowoodin kohteille kuuluu lumisen talven keskellä.

Lue lisää

Tammikuun kuukausikooste

Näin on aloitettu uusi ja uljas vuosi 2022. Hirsirakentamisen merkeissä mennään edelleen ja kovaa. Tervetuloa katsomaan mitä Kotowoodin kohteille kuuluu tätä nykyä.

Lue lisää

Svanströmintien hirsitalokohteen loppukatsaus ennen luovutusta

Nyt olisi esittelyssä Svanströmintiellä sijaitsevan kohteemme loppukatsaus, ennen kuin asunnot luovutetaan uusien asukkaiden käyttöön. Jo heti aluksi voidaankin todeta, että nyt näyttää todella hyvältä.

Lue lisää

Marraskuinen kuukausikooste hirsirakentamisen maailmasta

Talvi tulee ja lunta tupruttaa, mutta se ei meitä haittaa, kun työt etenevät vauhdilla. On siis jälleen tullut aika käydä läpi Kotowoodin viimeaikaisia kuulumisia.

Lue lisää

Lokakuun kuukausikooste. Mukana juttua myös pizzan valmistuksesta työmaalla

Taas olisi Kotowoodin kuukausikoosteen aika. Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa ja eri kohteiden valmistuminen etenee suunnitelmien mukaan. Tällä kertaa kuukausikoosteessa päästään myös näkemään miten pizza valmistuu työmaalla.

Lue lisää

Katso video: Syyskuun kuukausikooste

Se olisi taas pienen kuukausikoosten aika, missä pureudumme hieman syvemmin rakenteilla olevien kohteidemme tämänhetkiseen tilanteeseen. Vaikka syksyä pukkaa, niin työt etenevät mallikkaasti ja aikatauluissa pysytään hyvin.

Lue lisää

Sotarovastintien kohteiden loppukatsaus ennen luovutusta

Tällä kertaa esittelemme Sotarovastintiellä sijaitsevien kohteidemme lopullista ulkoasua, kun nämä ovat viimein valmistuneet luovutuskuntoon.

Lue lisää

Heinäkuinen kuukausikooste ja juttua paaluttamisesta

Taas on aika käydä hieman läpi Kotowoodin viimeaikojen kuulumisia. Meillä on tällä hetkellä meneillään useita eri kohteita ja työ etenevät suunnitelmien mukaisesti.

Lue lisää

Katso video: Toukokuinen hirsitaloprojektin tilannekatsaus

Taas käydään läpi rakenteilla olevia kohteitamme Sotarovastintiellä sekä Svanströmintiellä. Paljon on tapahtunut viime näkemästä, sillä hommat ovat hyvin hanskassa ja työt etenevät vauhdilla. 

Lue lisää

Koostetta kevään kynnyksellä ja juttua sisäilman laadun mittaamisesta

On tullut aika taas käydä hieman läpi meidän viimeaikaisia kuulumisia. Kotowoodilla on ollut viime aikoina paljon tekeillä ja tälläkin hetkellä meillä on rakentumassa useampikin kohde.

Lue lisää

Talvisia kuulumisia hirsirakentamisen jännittävästä maailmasta

Tule katsomaan mitä Kotowoodin projekteille kuuluu näin talven keskellä. Pakkanen puree ja lunta tuiskuttaa, mutta se ei menoa haittaa!

Lue lisää

Uusia hirsiparitaloja tulossa Laajasaloon

Oletko koskaan käynyt Laajasalossa? Kotowoodilla on nimittäin alkamassa mielenkiintoinen hanke, jonka keskiönä toimii Laajasalon viihtyisä Svanströminentie.

Lue lisää

Katso video: Hirsitaloprojektin tilannekatsaus

Katso uusi videomme aiheesta, jossa otamme vähän tilannekatsausta Espoon Sotaviskaalintiellä sijaitsevaan rakennusprojektiimme. Rakennamme kohteeseen parhaillaan kahta upeaa paritaloa.

Lue lisää

Aloitamme uusien kotien rakentamisen Mäkkylässä

Jos olet etsimässä uutta kotia Espoon alueelta, niin meillä on sinulle iloisia uutisia! Olemme nimittäin valmistelemassa hyvää vauhtia upeiden kotien rakentamista Espoon Mäkkylään.

Lue lisää

Katso video: Hirsitalon rungon kasaaminen ja pystytysnäytös

Oletko koskaan miettinyt miltä se hirsitalon pystyttäminen oikein näyttää? Katso uusi videomme aiheesta ja ota selvää miten se tapahtuu.

Lue lisää

Suomalaiset arvostavat kodin ympäristöystävällisyyttä ja käytettävyyttä

Suomalaiset arvostavat ympäristöystävällistä ja käytännöllistä asumista yhä enemmän ja tulevaisuudessa trendi vaikuttaisi vain nousevan. Koska hirsitalon pääraaka-aineena toimiva puu on uusiutuva luonnonvara ja sen kasvuenergiana toimii aurinko, on helppo ymmärtää myös sen tuomat edut ympäristöystävälliseen rakennuskulttuuriin liittyen.

Lue lisää

Kotowood Oy on nyt myös Youtubessa. Katso ensimmäinen video ja tilaa kanava

Kotowood Oy:n virallinen Youtube-kanava on nyt julkaistu. Ensimmäisellä videolla yrityksen toimitusjohtajana toimiva Henrik “Henkka” Pylvänen esittelee yrityksen toimintaa sekä kertoo hieman yrityksen suunnitelmista.

Lue lisää

Tervetuloa hirsitalon pystytysnäytökseen!

Kiinnostaisiko sinua nähdä miten hirsitalo pystytetään? Nyt sinulla on mahdollisuus, kun Espoon Mäkkylään pystytetään tiistaina 11.8. klo 16 alkaen uusi hirsitalo.

Lue lisää

Viisi syytä miksi hirsirakentaminen on loistava juttu

Hirsikodilla on useita hyviä ominaisuuksia. Se on terveellinen koti asua puhtaan sisäilman ansiosta, ja sen hiilijalanjälki on muihin rakennusmateriaaleihin nähden pieni.

Lue lisää

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo