Kotowood on suomalainen uudisrakentaja.

Olemme aloittaneet 2020 laadukkaiden pientalo- ja rivitalokohteiden rakentamisen pääkaupunkiseudulla.

Yrityksellä on vakaa taloustilanne ja vahva osaaminen rakennusalalta. Kotowoodin tavoite on kasvaa hallitusti yhdeksi alan halutuimmista kumppaneista. Ympäristöystävällisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja se näkyy toiminnassamme mm. materiaalivalinnoissa. Tavarantoimittajiksi olemme valinneet alan luotettavimmat tuotemerkit. Asiakkaanamme voit siis olla varma, että saat meiltä turvallisen kodin vuosiksi eteenpäin.

Arvot

Sidosryhmäkokemus

Haluamme olla paras kumppani niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin materiaalitoimittajillemme. Pyrimme 100% sidosryhmätyytyväisyyteen keräämällä palautetta ja kehittämällä toimintaamme jatkuvasti.

Ympäristöystävällisyys

Puu on päärakennusmateriaalimme. Uusiutuvat, ekologiset ja vastuullisesti tuotetut materiaalit varmistavat myös ympäristön kannalta vastuullisen toteutuksen. Valintojemme ansiosta toteuttamissamme kodeissa voidaan hyvin ja nautitaan terveellisestä sisäilmasta.

Käytännöllisyys

Kohteissamme arkkitehti ja sisustussuunnittelija tekevät yhteistyötä heti projektin alkumetreiltä. Jokaisen yksityiskohdan toimivuus käytännössä varmistetaan 3D-virtuaalimallin avulla. Harkituista ja arjessa toimivista yksityiskohdista nauttii asiakkaamme.

Laatu

Kaikki kohteidemme osa-alueet toteutetaan valmistajien ohjeiden ja alan yleisten määräysten mukaan. Kriittisimmät kohdat dokumentoidaan. Vahva kokemuksemme varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo