Vantaan Tikkurilaan tyylikkäitä hirsikoteja

Jälleen uuden näyttävän hirsikohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet. Ekologisen ja tasokkaan asumisen lisäksi tämä kohde tarjoaa huikean sijainnin kaikkien palveluiden äärellä. Nämä neljä viihtyisää asuntoa nousevat omalle tontille rakennettaviin kahteen paritaloon.

Kaikille asunnoille jää rauhalliset piha-alueet omaan hallintaan. Tontille optimaalisesti ilmansuunnat huomioiden sijoitellut rakennukset mahdollistavat valoisan pihan, josta voi nauttia kaikkina vuodenaikoina.
Tähänkin kohteeseen sisustussuunnittelija on luonut valmiit upeat sisustusmaailmat – lataa esite alta ja tutustu tarkemmin!

Vaivatonta ja viihtyisää asumista

Tässä toimivassa uudiskohteessa arki on sujuvaa- kaikki tarvitsemasi palvelut löytyvät aivan vierestä! Vain reilun kilometrin päässä käytössäsi ovat Kauppakeskus Dixin 50 liikettä ja palvelua. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevalla Tikkurilan asemalla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukojunat. Lähin ravintola löytyy 200 metrin päästä ja ruokakauppaankin on vain 400 metriä. Vaikka liikenteen melu ei täällä häiritse, myös autoilevalle sijainti on otollinen sillä Kehä III rampille ajaa hetkessä.
Tervetuloa eloisaan ja palvelevaan Tikkurilaan!

Valitse unelmien kotisi sisustusmaailma

Sisustusmaailma Urus

Rohkea Urus on moderni sisustusmaailma, joka tarjoaa valitsijalleen kontrasteja ja särmää. Sen tunnelma syntyy raikkaiden vaaleiden pintojen sekä mustien yksityiskohtien jatkuvasta vuoropuhelusta. Kivimäinen, eläväpintainen laatta tuo oman mielenkiintoisen mausteensa materiaalien tyylikkääseen kokonaisuuteen. Myös linjakkaan pelkistetty designsauna leikittelee kontrasteilla. Sen modernista muotokielestä löytyy ripaus mökkitunnelmaa, joka sopiikin loistavasti hirsitaloihin. Laadukkaassa keittiössä on mattamusta kvartsitaso ja tyylikäs musta hana. Kaikki kodinkoneet ovat integroidut. Mustat huomaamattomat vetimet viimeistelevät keittiön tyylipuhtaan ilmeen. Kodin mustat jalkalistat, valokatkaisimet ja pistorasiat ovat piste i:n päälle. Tämä kontrastien maailma ei jätä valitsijaansa kylmäksi.

Sisustusmaailma Taurus

Elegantti Taurus on ajaton valinta. Se on tyylikäs pintojen kokonaisuus, joka huokuu pehmeyttä ja harmoniaa. Lämpöä tilaan tuo luonnollisen väriset hirsiseinät sekä seinien sävyyn kauniisti istuva vaalea lankkumainen tammiparketti. Mausteen tähän sisustusmaailmaan luo kiehtova messinki. Sitä löytyy eri yksityiskohdista, kuten vetimistä, ovenkahvoista sekä hanoista. Keittiön kvartsitason marmorikuosi on messinkisen keittiöhanan parina klassinen valinta ja se antaa erityisen vivahteen tähän pelkistettyyn ja tyylikkääseen keittiöön. Integroidut kodinkoneet tekevät keittiön ilmeestä huolitellun. Eteisen ja kosteiden tilojen terrazzo-tyyppinen vaalea laatta on saumaton valinta tähän ylelliseen kokonaisuuteen. Sen pehmeä sävy käy vuoropuhelua muiden lämminsävyisten pintojen kanssa tekemättä tiloista kuitenkaan tunkkaisia. Särmää kokonaisuuteen tuo mustat ikkunanpuitteet sekä ulos johtavat ovet. Tauruksen maailma tarjoaakin valitsijalleen lämpöä ja aistikasta ilmettä.

Sisustusmaailma Siru

Luonnollinen Siru on värien ja materiaalien sopusointua. Tässä maailmassa pintamateriaaleista löytyy vaaleutta ja luonnollisia sävyjä. Valittavana on oman mieltymyksen mukaisesti valkovahattu tai luonnollisen sävyinen hirsiseinä sekä muutamia tyyliin sopivia laminaattivaihtoehtoja lattiaan ja keittiön tasoksi. Tämä avaa loistavat mahdollisuudet omalle inspiroivalle sisustukselle. Raikkaat vaaleanharmaat betonikuosia jäljittelevät laatat istuvat muiden materiaalien rinnalle kauniisti. Moderni harjattu teräs ja kiiltävä kromi istuvat upeasti luonnollisen sävyisten pintojen äärelle. Tämä klassinen värien paletti tekee valitsijansa kodista paikan, jossa on helppo rentoutua.

Lataa esite

Saat latauslinkin Kaislaranta 2 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Hirsi

Hirsikoti on ekologinen ja terveellinen koti

Hirsikoti tarjoaa asukkailleen useita hyviä ominaisuuksia aina terveellisyydestä ekologisuuteen. Hirsikodeissa on tutkitusti puhtaampi sisäilma, ja sen ekologisuus on muihin rakennustekniikoihin nähden hyvä. Kun hirsikotiin käytettävä puu kaadetaan metsässä, sen tilalle istutetaan aina uusi puu. Puun käsittely ja valmistus eivät kuluta niin paljon energiaa kuin muut rakennusmateriaalit. Tämän lisäksi valmistuksen yhteydessä syntyneet sivutuotteetkin voidaan käyttää muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi lämpöenergiana tai pellettien valmistukseen.

Uusiutuva luonnonvara:

Hirsikoti on myös esteettisesti kaunis sisältä ja ulkoa. Puupinnat antavat kodille aivan uudenlaista ilmettä. Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi hirsikoti myös kestää sukupolvelta toiselle Suomenkin välillä todella vaihtelevassa ilmastossa.

Lue lisää hirren eduista täältä.

Lisää kuvia kohteesta

Hinnoittelu

Näiden kotien velattomat myyntihinnat ovat 448 000-466 000 euroa. Myyntihinta sisältää oman tonttiosuuden, jonka laskennallinen arvo on noin 150 000 euroa. Näin ollen tämän ekologisen ja tasokkaan hirsirakennuksen neliöhinta on jopa alle 3400 euroa! Kun asut omalla tontilla sijaitsevassa kodissa, vältyt tontinvuokravastikkeen maksamisesta ja jatkuvilta tontin vuokrahinnan korotuksilta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kaislarannan valmistelut on jo aloitettu, eikä kestä kauaa kun paikalla seisoo näyttävä ja ekologinen hirsitalokokonaisuus. Kohde on myös jo nyt herättänyt paljon kiinnostusta. Kaikki aikaisemmat Kotowoodin rakentamat hirsitalot on menneet aina nopeasti, joten ei kannata jäädä odottamaan. Mikäli koet että tämä voisi olla uusi kotisi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kohdetta välittää laillistettu kiinteistönvälittäjä Kristiina Pelto. Hän tuntee kyseisen kohteen ja osaa auttaa mikäli teillä herää jotain kysyttävää aiheeseen liittyen. Kristiina antaa myös mielellään lisätietoja, jos haluatte pyytää samalla arviota esimerkiksi nykyisen asuntonne myymisestä tai erilaisista rahoitusratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kristiina Pelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 508 1250

RE/MAX Aurora

Ota yhteyttä

Lataa esite

Saat latauslinkin Kaislaranta 2 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo