Tapanilaan hirsikoteja omalla pihasaunalla

Nyt on tarjolla jotain aivan erityislaatuisen upeaa: kolmen makuuhuoneen ekologinen ja laadukas hirsikoti omalla tontilla ja omalla pihasaunalla! Kaikilla asunnoilla on omat idylliset piha-alueet omassa hallinnassaan. Omassa kauniissa pihasaunassa voi oman perheen saunailtojen lisäksi järjestää esimerkiksi saunaillan ystävien kesken, tai vaikkapa viettää iltaa aikuisten kesken, jos perheen pienemmät ovat jo unten mailla. Jos kuitenkaan pihasaunalle ei ole tarvetta, sen voi muuttaa rakennusvaiheessa esimerkiksi etätyöhuoneeksi tai vierastuvaksi. Katso video ja ihastu kokonaisuuteen! Helpottaakseen sisätilojen materiaalivalintojanne sisustussuunnittelijamme on laatinut valmiit upeat sisustusmaailmat – lataa esite alta ja tutustu tarkemmin!

Katso kohteen esittelyvideo

Vehreä ja idyllinen ”Mosa”

Tapanila eli Mosabacka on moni-ilmeinen ja viihtyisä vanha huvila-alue. Alueella on loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ja hyvä saavutettavuus julkisen liikenteen ansiosta. Tämä kohde sijaitsee aivan Tapanilan pohjoisosassa. Lähiympäristöstä löytyy palveluita ja ajanvietettä kaikenikäisille; leikkipuisto ja päiväkodit aivan vieressä, liikuntapuisto muutaman sadan metrin päässä ja elintarvikekaupat kävelyetäisyydellä. Tutustu lähipalveluihin tarkemmin lataamalla kohde-esite!

Valitse unelmien kotisi sisustusmaailma

Urus

Rohkea Urus on moderni sisustusmaailma, joka tarjoaa valitsijalleen kontrasteja ja särmää. Sen tunnelma syntyy raikkaiden vaaleiden pintojen sekä mustien yksityiskohtien jatkuvasta vuoropuhelusta. Kivimäinen, eläväpintainen, laatta tuo oman mielenkiintoisen mausteensa materiaalien tyylikkääseen kokonaisuuteen. Modernit ja ilmavat portaat kodin keskiössä ovat erityisen huolitellut. Niistä löytyy mustat sirot metallipinnat sekä lattian sävyiset vaaleat tammiset porrasaskelmat ja käsijohde. Myös linjakkaan pelkistetty design-sauna leikittelee kontrasteilla. Sen modernista muotokielestä löytyy ripaus mökkitunnelmaa, joka sopiikin loistavasti hirsitaloihin. Laadukkaassa keittiössä valittavana on sekä mattamusta kvartsitaso että lattian sävyyn istuva valkoinen vahattu koivuinen massiivipuutaso. Kaikki kodinkoneet ovat integroidut ja myös pienkodinkoneet saa piiloon aamiaiskaappiin. Mustat huomaamattomat vetimet viimeistelevät keittiön tyylipuhtaan ilmeen. Kodin mustat jalkalistat, valokatkaisimet ja pistorasiat ovat piste i:n päälle. Tämä kontrastien maailma ei jätä valitsijaansa kylmäksi.

Taurus

Elegantti Taurus on ajaton valinta. Se on tyylikäs pintojen kokonaisuus, joka huokuu pehmeyttä ja harmoniaa. Lämpöä tilaan tuo luonnollisen väriset hirsiseinät sekä seinien sävyyn kauniisti istuva vaalea lankkumainen tammiparketti. Mausteen tähän sisustusmaailmaan luo
kiehtova messinki. Sitä löytyy eri yksityiskohdista, kuten vetimistä, ovenkahvoista sekä hanoista. Sirolinjaiset, vaaleat, metallipinnaiset avoportaat nousevat esiin hirsiseinää vasten kuin upea veistos. Keittiön kvartsitason marmorikuosi on messinkisen keittiöhanan parina klassinen valinta ja se antaa erityisen vivahteen tähän pelkistettyyn ja tyylikkääseen keittiöön. Puun ystävälle on tarjolla vaalea öljytty massiivitammitaso. Integroidut kodinkoneet ja aamiaiskaappi pienkodinkoneille takaavat sen, että keittiön ilme on huoliteltu. Eteisen ja kosteiden tilojen terrazzo-tyyppinen vaalea laatta on
saumaton valinta tähän ylelliseen kokonaisuuteen. Sen pehmeä sävy käy vuoropuhelua muiden lämminsävyisten pintojen kanssa, tekemättä tiloista kuitenkaan tunkkaisia. Särmää kokonaisuuteen tuo mustat ikkunanpuitteet sekä ulos johtavat ovet. Tauruksen maailma tarjoaakin valitsijalleen
lämpöä ja aistikasta ilmettä.

Siru

Luonnollinen Siru on värien ja materiaalien sopusointua. Tässä maailmassa pintamateriaaleista löytyy vaaleutta ja luonnollisia sävyjä. Valittavana on oman mieltymyksen mukaisesti valkovahattu tai luonnollisen sävyinen hirsiseinä sekä muutamia tyyliin sopivia laminaattivaihtoehtoja lattiaan ja keittiön tasoksi. Tämä avaa loistavat mahdollisuudet omalle inspiroivalla sisustukselle. Puupinnaiset, valkoiset avoportaat ovat ilmavat ja kauniit kodin keskiössä. Raikkaat vaaleanharmaat betonikuosia jäljittelevät laatat istuvat muiden materiaalien rinnalle kauniisti. Moderni harjattu teräs ja kiiltävä kromi istuvat upeasti luonnollisen sävyisten pintojen äärelle. Tämä klassinen värien paletti tekee valitsijansa kodista paikan, jossa on helppo rentoutua.

Lataa esite

Saat latauslinkin Kortesuontie 6 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Lisää kuvia kohteesta

Hinnoittelu

Tämän kohteen hinnat ovat huoneistosta riippuen 448000-459000 euroa. Pyydä tarkat tiedot välittäjältämme ja VARAA OMA KOTISI PIAN!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kortesuon valmistelut on jo aloitettu, eikä kestä kauaa kun paikalla seisoo näyttävä ja ekologinen hirsitalokokonaisuus. Kohde on myös jo nyt herättänyt paljon kiinnostusta. Kaikki aikaisemmat Kotowoodin rakentamat hirsitalot on menneet aina nopeasti, joten ei kannata jäädä odottamaan. Mikäli koet että tämä voisi olla uusi kotisi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kohdetta välittää laillistettu kiinteistönvälittäjä Kristiina Pelto. Hän tuntee kyseisen kohteen ja osaa auttaa mikäli teillä herää jotain kysyttävää aiheeseen liittyen. Kristiina antaa myös mielellään lisätietoja, jos haluatte pyytää samalla arviota esimerkiksi nykyisen asuntonne myymisestä tai erilaisista rahoitusratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kristiina Pelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 508 1250

RE/MAX Aurora

Ota yhteyttä

Lataa esite

Saat latauslinkin Kortesuontie 6 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo