Tule viihtymään rauhalliseen Suutarilaan!

Uuden kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet Suutarilan pientaloalueelle. Nämä tasokkaat kodit rakennetaan hirrestä omalle tontille. Kohde valmistuu H2 / 2021. Tarjolla on neljä paritalohuoneistoa ja yksi erillistalo. Kaikilla asunnoilla on oma autokatos, lämmin varasto ja viihtyisä oma aurinkoinen piha-alue. Katetun terassin jatkeeksi voi optiona tilata valmiiksi suunniteltuja laajennusosia sekä ylellisyyttä arkeen ulkoporeammeen muodossa. Sisätiloihin voit valita tyylisi mukaisen sisustuksen sisustussuunnittelijan valmiiksi luomista sisustusmaailmoista – lataa esite alta ja tutustu tarkemmin!

Kaikki palvelut lähellä

Luonnonläheinen alue houkuttelee ulkoilemaan Keravanjoen varrelle ja läheisiin leikkipuistoihin. Polkupyörällä pääset 10 minuutissa Tammiston liikekeskittymään ja kauppakeskus Jumboon. Jos matka suuntautuu kauemmas, Puistolan asemalle pääset omalla tai kaupunkipyörällä muutamassa minuutissa. Autoilevaa ilahduttaa läheinen Kehä III ja Tuusulanväylä, joita pitkin avautuvat nopeat yhteydet kaikkiin suuntiin.

Katso kohteen esittelyvideo

Toteuta tyylisi mukainen sisustus

Urus

Rohkea Urus on moderni sisustusmaailma, joka tarjoaa valitsijalleen kontrasteja ja särmää. Sen tunnelma syntyy raikkaiden vaaleiden pintojen sekä mustien yksityiskohtien jatkuvasta vuoropuhelusta. Kivimäinen, eläväpintainen, laatta tuo oman mielenkiintoisen mausteensa materiaalien tyylikkääseen kokonaisuuteen. Modernit ja ilmavat portaat kodin keskiössä ovat erityisen huolitellut. Niistä löytyy mustat sirot metallipinnat sekä lattian sävyiset vaaleat tammiset porrasaskelmat ja käsijohde. Myös linjakkaan pelkistetty design-sauna leikittelee kontrasteilla. Sen modernista muotokielestä löytyy ripaus mökkitunnelmaa, joka sopiikin loistavasti hirsitaloihin. Laadukkaassa keittiössä valittavana on sekä mattamusta kvartsitaso että lattian sävyyn istuva valkoinen vahattu koivuinen massiivipuutaso. Kaikki kodinkoneet ovat integroidut ja myös pienkodinkoneet saa piiloon aamiaiskaappiin. Mustat huomaamattomat vetimet viimeistelevät keittiön tyylipuhtaan ilmeen. Kodin mustat jalkalistat, valokatkaisimet ja pistorasiat ovat piste i:n päälle. Tämä kontrastien maailma ei jätä valitsijaansa kylmäksi.

Taurus

Elegantti Taurus on ajaton valinta. Se on tyylikäs pintojen kokonaisuus, joka huokuu pehmeyttä ja harmoniaa. Lämpöä tilaan tuo luonnollisen väriset hirsiseinät sekä seinien sävyyn kauniisti istuva vaalea lankkumainen tammiparketti. Mausteen tähän sisustusmaailmaan luo
kiehtova messinki. Sitä löytyy eri yksityiskohdista, kuten vetimistä, ovenkahvoista sekä hanoista. Sirolinjaiset, vaaleat, metallipinnaiset avoportaat nousevat esiin hirsiseinää vasten kuin upea veistos. Keittiön kvartsitason marmorikuosi on messinkisen keittiöhanan parina klassinen valinta ja se antaa erityisen vivahteen tähän pelkistettyyn ja tyylikkääseen keittiöön. Puun ystävälle on tarjolla vaalea öljytty massiivitammitaso. Integroidut kodinkoneet ja aamiaiskaappi pienkodinkoneille takaavat sen, että keittiön ilme on huoliteltu. Eteisen ja kosteiden tilojen terrazzo-tyyppinen vaalea laatta on
saumaton valinta tähän ylelliseen kokonaisuuteen. Sen pehmeä sävy käy vuoropuhelua muiden lämminsävyisten pintojen kanssa, tekemättä tiloista kuitenkaan tunkkaisia. Särmää kokonaisuuteen tuo mustat ikkunanpuitteet sekä ulos johtavat ovet. Tauruksen maailma tarjoaakin valitsijalleen
lämpöä ja aistikasta ilmettä.

Siru

Luonnollinen Siru on värien ja materiaalien sopusointua. Tässä maailmassa pintamateriaaleista löytyy vaaleutta ja luonnollisia sävyjä. Valittavana on oman mieltymyksen mukaisesti valkovahattu tai luonnollisen sävyinen hirsiseinä sekä muutamia tyyliin sopivia laminaattivaihtoehtoja lattiaan ja keittiön tasoksi. Tämä avaa loistavat mahdollisuudet omalle inspiroivalla sisustukselle. Puupinnaiset, valkoiset avoportaat ovat ilmavat ja kauniit kodin keskiössä. Raikkaat vaaleanharmaat betonikuosia jäljittelevät laatat istuvat muiden materiaalien rinnalle kauniisti. Moderni harjattu teräs ja kiiltävä kromi istuvat upeasti luonnollisen sävyisten pintojen äärelle. Tämä klassinen värien paletti tekee valitsijansa kodista paikan, jossa on helppo rentoutua.

Lataa esite

Saat latauslinkin Penttiläntie 8 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Lisää kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

Lataa esite

Saat latauslinkin Penttiläntie 8 kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo