Tervetuloa vehreään ja viihtyisään Mäkkylään!

Espoon Mäkkylän rauhalliselle alueelle rakennetaan kolme paritaloa, joissa kussakin on kaksi asuntoa. Nämä asunnot ovat kooltaan 84,5m2. Lisäksi rakennamme alueelle yhden erillistalon, joka on kooltaan 89,5m2. Kohteet valmistuvat vuoden 2021 aikana.

Onni asuu hirsikodissa

Hirsikoti on sinulle juuri oikea valinta, jos arvostat järkevää tilankäyttöä, käytännöllisyyttä sekä ympäristöystävällisyyttä. Hirsikoti on paikka, jossa viihdyt vuosia. Olet siis löytänyt kodin, jossa on hyvä asua ja elää!

Turvallisesti palveluiden lähellä

Kaikki arjen palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Niin lähikauppa, koulut, juna- ja bussipysäkit sekä rakenteilla oleva Raide-Jokeri ovat helposti saavutettavissa. Täältä pääset helposti piipahtamaan myös ostoksilla Suomen toiseksi suurimmassa ostoskeskuksessa Sellossa. Katso tarkempi kartta ja etäisyydet kohde-esitteestä!

Katso kohteen esittelyvideo

Toteuta tyylisi mukainen sisustus

Hirsikodin rakennusprojektin alkumetreiltä lähtien sisustussuunnittelija ja arkkitehti tekevät tiivistä yhteistyötä. Kaikki kotiin tulevat yksityiskohdat mallinnetaan 3D-virtuaalimallinnuksen avulla, joka mahdollistaa yksinkertaisesti ja kätevästi oman tyylisi mukaisen sisustusmaailman. Voit valita haluamasi pintamateriaalit sisustussuunnittelijan kolmesta kokonaisuudesta:

Tumma Tundra

Särmikäs Tundra on moderni ja rohkea kokonaisuus. Sen tunnelma syntyy tummista rouheista pinnoista sekä aidon puun luomasta lämmöstä. Raikkautta mukaan tuo vaaleat seinä- ja kattopinnat. Aito lankkumallinen vaaleaksi vahattu tammiparketti ja syvyyttä huokuva tumma kivimäinen laatta istuu kokonaisuuteen saumattomasti. Modernit mustat, sirot metallipinnat, sekä lattian sävyyn sävytetyt porrasaskelmat ja käsijohde, tekevät portaista erityisen huolitellut. Portaat vuoropuhelevat kauniisti myös julkisivujen metallisten yksityiskohtien kanssa.

Mausteen tähän itsevarmaan sisustusmaailmaan luo kiehtova messinki. Sitä löytyy eri yksityiskohdista, kuten vetimistä, ovenkahvoista sekä hanoista. Mustat jalkalistat sekä valokatkaisimet ja pistorasiat ovat pisteenä i:n päälle. Tämä kontrastien maailma ei jätä valitsijaansa kylmäksi.

Luonnollinen Rocca

Luonnollinen Rocca on värien ja materiaalien sopusointua. Tässä maailmassa pintamateriaaleista löytyy vaaleutta ja luonnollisia sävyjä. Valittavana on oman mieltymyksen mukaisesti valkovahattu tai luonnollisen sävyinen hirsiseinä sekä muutamia tyyliin sopivia laminaattivaihtoehtoja lattiaan ja keittiön tasoksi.

Tämä avaa loistavat mahdollisuudet omalle inspiroivalla sisustukselle. Puupinnaiset, vaaleat klassiset avoportaat ovat ilmavat ja kauniit kodin keskiössä. Raikkaat vaaleanharmaat betonikuosia jäljittelevät laatat istuvat muiden materiaalien rinnalle kauniisti. Klassinen värien paletti tekee valitsijansa kodista paikan, jossa on helppo rentoutua.

Rocca Olohuone 2

Vaalea Sierra

Hienostunut Sierra on ajaton valinta. Se on tyylikäs pintojen kokonaisuus, joka huokuu raikkautta ja harmoniaa. Valoisuus suorastaan kylpee tässä pintojen maailmassa. Vaalea urallinen lankkuparketti sointuu kauniisti valkovahattuihin hirsiseiniin. Keittiön kvartsitason marmorikuosi antaa erityisen vivahteen muutoinkin tyylikkääseen keittiöön. Sirot, vaaleat, metallipinnaiset avoportaat sulautuvat kauniisti taustaansa luoden levollisen tunnelman. Vaikuttavat kivikuosiset vaaleat laatat ovat valkovahatulle hirrelle saumaton pari.

Särmää kokonaisuuteen tuo mustat ikkunanpuitteet sekä ulos johtavat ovet. Moderni harjattu teräs ja kiiltävä kromi istuvat upeasti vaaleiden pintojen rinnalle. Sierran maailma tarjoaakin valitsijalleen pehmeitä skandinaavisia elementtejä.

Lataa esite

Saat latauslinkin Sotaviskaalintien kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Liki 50-sivuinen esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Sotarovastintie 8 - Erillistalo 4

Talot sijaitsevat rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella, missä luonto on sinua lähellä. Kaikilla asunnoilla on myös rauhalliset omat piha-alueensa, jotka ovat asukkaiden omassa hallinnassa.

Hirsi

Hirsikoti on ekologinen ja terveellinen koti

Hirsikoti tarjoaa asukkailleen useita hyviä ominaisuuksia aina terveellisyydestä ekologisuuteen. Hirsikodeissa on tutkitusti puhtaampi sisäilma, ja sen ekologisuus on muihin rakennustekniikoihin nähden hyvä. Kun hirsikotiin käytettävä puu kaadetaan metsässä, sen tilalle istutetaan aina uusi puu. Puun käsittely ja valmistus eivät kuluta niin paljon energiaa kuin muut rakennusmateriaalit. Tämän lisäksi valmistuksen yhteydessä syntyneet sivutuotteetkin voidaan käyttää muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi lämpöenergiana tai pellettien valmistukseen.

Uusiutuva luonnonvara:

Hirsikoti on myös esteettisesti kaunis sisältä ja ulkoa. Puupinnat antavat kodille aivan uudenlaista ilmettä. Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi hirsikoti myös kestää sukupolvelta toiselle Suomenkin välillä todella vaihtelevassa ilmastossa.

Lue lisää hirren eduista täältä.

Lisää kuvia kohteesta

Ota yhteyttä

Lataa esite

Saat latauslinkin Sotaviskaalintien kohde-esitteeseen syöttämällä email-osoitteesi. Liki 50-sivuinen esite sisältää mm. alueen yleisesittelyn, tarkat tiedot ja kuvat sisustusmaailmoista ja materiaaleista sekä rakennustapaselosteen ja -piirustukset.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo