Etsi meille tontti. Tienaa tuhat euroa puhtaana käteen!

22.03.2022

Etsi meille tontti. Tienaa tuhat euroa puhtaana käteen!

Jos tiedät missä voisi olla meille sopiva tontti, niin vinkkaa kohde meille. Maksamme kauppaan johtaneesta vinkistä 1000 € puhtaana käteen!

Olemme suomalainen ekologisia pientalokohteita toteuttava uudisrakentaja, jonka rakentamien hirsikotien kysyntä on juuri nyt kovassa kasvussa pääkaupunkiseudulla. Sopivan tonttimaan löytäminen ei aina kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys. Tästä syystä etsimme nyt kuumeisesti rakennuspaikkoja, johon voisimme toteuttaa asiakkaillemme unelmien kodin.

Tiedämme, että on olemassa runsaasti sellaisia kohteita, jotka sopisivat yrityksemme käyttöön. Useimmat niistä eivät vain ole syystä tai toisesta julkisessa myynnissä. Ei edes silloin vaikka asia saattaisi olla hyvinkin ajankohtainen ja myynti on käynyt mielessä. Tästä syystä nyt myös sinä voit tarjota apuasi meille.

Auta meitä löytämään sopiva tontti

Etsimme sopivaa tonttimaata Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulta. Jos tiedät sopivan maa-alueen, kiinteistön tai tyhjän tontin, joka sopisi meidän käyttöömme, niin sinun kannattaa ehdottomasti kertoa siitä meille. Mikäli löydämme avullasi etsimämme kohteen, maksamme kauppoihin johtavasta vinkistä 1000 € arvoisen vinkkipalkkion puhtaana käteen.

Huomaathan myös, että koska kyseinen maa tulee suoraan yrityksemme käyttöön, voimme tarjota siitä myös myyjälle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Mikäli tontti tai kiinteistö on sellainen, jonka haluamme ostaa, niin kaupat hoituvat kanssamme nopeasti ja luottamuksellisesti.

Meille ei ole myöskään ongelma, vaikka tontilla olisi esimerkiksi homevaurioinen tai muutoin purkukuntoinen talo. Jos kaupat syntyvät, vastuu kiinteistöstä siirtyy ostohetkellä meille, jonka jälkeen me huolehdimme sen asianmukaisesta kehittämisestä.

Vinkkaa tontti ja tienaa tonni puhtaana käteen!

Jos tiedät meille sopivan tontin tai kiinteistön, niin voit kertoa meille siitä lisää ottamalla yhteyttä joko soittamalla 045 7833 7553, tekstiviestillä, Whatsapilla, sähköpostilla tai alta löytyvän lomakkeen välityksellä. Yhteyttä saa ottaa milloin vain, joten toimi heti!

*Seuraavia ehtoja sovelletaan vinkkipalkkio-kampanjaan:

  • Vinkkipalkkioon oikeuttava tontti ei saa olla julkisessa myynnissä (Etuovi, Oikotie, tori.fi, Helsingin Sanomat ym. markkinapaikat) vinkin antohetkellä tai sitä edeltävän 12 kuukauden sisällä.
  • Mikäli samasta tontista tulee useampi vinkki, palkitaan kaupan toteutuessa ensimmäinen vinkkaaja.
  • Vinkkipalkkio on rahallinen korvaus, joka maksetaan vinkin antajalle, jos Kotowood Oy hankkii vinkin kohteena olevan tontin omistukseensa 12 kuukauden sisällä vinkin antamisesta
  • Vinkkipalkkion maksu tapahtuu vinkin antajan ilmoittamalle tilille 14 vuorokauden sisällä kauppakirjan allekirjoittamisesta. Vinkkipalkkion maksaja pyytää vinkin antajalta tarvittavat lisätiedot vinkkipalkkion maksamiseksi.
  • Vinkkipalkkio on veronalaista tuloa. Koska vinkkipalkkioksi on luvattu 1000 € puhtaana käteen, maksamme summan päälle tästä sinulle aiheutuvat verot. Tästä syystä tarvitsemme tietojen pyytämisen yhteydessä myös verokorttisi tiedot.
  • Huomioithan, että vinkkipalkkion saaja on ilmoitusvelvollinen saamastaan palkkiosta.
  • Vinkin antajan tiedot tulevat vain Kotowood Oy:n käyttöön, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.
  • Vinkkipalkkio-kampanja on voimassa rajoitetun ajan ja Kotowood Oy:llä on oikeus keskeyttää kampanja tai muuttaa sen ehtoja milloin tahansa.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo