Lokakuun kuukausikoosteessa tutustutaan kahden eri vaiheen kohteeseen

09.11.2022

Lokakuun kuukausikoosteessa tutustutaan kahden eri vaiheen kohteeseen

Lokakuun kuukausikooste tuo tullessaan kaksi Kotowoodin kohdetta. Toinen on viimeisiä silauksia vaille valmis, toisessa tontin valmistelutyöt ovat juuri alkaneet.

Kuten Kotowoodin Henrik Pylväinen sen tiivistää, tällä videolla meillä on ilo ja kunnia esitellä kaksi upeaa kohdetta. Kortesuontien tyylikäs kohde on tuota pikaa täysin valmis, Hannusjärventien luonnonkauniissa kohteessa valmistelutyöt ovat parasta aikaa käynnissä.

Lue tästä lisää Hannusjärventien kohteesta.

Ensin esittelyvuorossa on Kortesuontien paritalo ja kolmen asunnon rivitalo. Kuten videolta huomataan, me Kotowoodilla voimme toteuttaa hyvin monia eri ratkaisuja asiakkaiden toiveista aina ulkona olevista latausasemista sisätilojen sisustusmaailmoiden muokkauksiin. Kortesuontien kohde-esittelyn loppupuolella tutustumme myös hyvin erikoiseen asiakkaan pyytämään ratkaisuun.

 

Kortesuontien piha-alueelta löytyy mukavan tilava parkkipaikka sekä viihtyisä pieni pihatie, joka johtaa asunnoille. Lisää viihtyisyyttä pihaan tuo myös komeat istutetut männyntaimet sekä kauniit puistolehmukset.

Sisätilojen osalta tästä kohteesta löytyy kaikkia kolmea sisustusmaailmaamme eli Sirua, Urusta ja Taurusta. Asiakkaiden toiveista on tehty pieniä muutoksia sisustusratkaisuihin, esimerkiksi ensimmäisenä esiteltävään Taurus-sisustusmaailmaan asiakas pyysi erilaisia hanaratkaisuja. Lattiaksi asiakas puolestaan valitsi vinyylilattian, joka kyllä kestää suurempaakin kulutusta: mahtava ratkaisu esimerkiksi lapsiperheisiin ja koiratalouksiin.

Yläkerran kodinhoitohuoneen asiakas puolestaan halusi vaihtaa WC-tilaksi. Perinteinen pyykkitorni puolestaan sijoitetaan pihan saunarakennukseen. Muuten saunarakennus on toteutettu melkeinpä alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kaiken kaikkiaan siis hyvin monipuolisesti erilaisia asiakkaan toiveita toteutettu tässä asunnossa.

Myös sisustusmaailmat Siru ja Urus ovat saaneet uutta ilmettä asiakkaiden pyynnöistä. Esimerkiksi Siru-sisustusmaailman asunnossa lattiaratkaisuksi on valittu vinyylikorkki ja keittiöön on asennettu mikroaaltouuni. Urus-sisustusmaailman asunnossa puolestaan asiakas halusi, että yläkerran kodinhoitohuoneeseen asennetaan suihku. Tilaa jäi kuitenkin edelleen pesukoneelle, tarvittaessa myös pyykkitornille. Saunarakennuksessa puolestaan WC-tila muutettiin asiakkaan toiveesta varastotilaksi. Erittäin toimiva ratkaisu tämäkin!

Kotowoodin Henrik Pylväinen esittelemässä hirsitalokohteen keittiöratkaisua.

Henrik Pylväinen antaa videolla vinkin, että jos uusi sisustusmaailma Alba kiinnostaa, niin kannattaa katsoa tarkalla silmällä Siru-maailmaa. Nämä kaksi ovat hyvin samankaltaisia. Samoin tyylikäs ja tummanpuhuva sisustusmaailma Urus vastaa hyvin uutta Caviar-sisustusmaailmaa.

Kortesuontien esittelyn loppupuolella tutustutaan eräästä pihasta löytyvään hyvin erikoiseen asiakkaan toiveeseen, jota ei Kotowoodilla ole ennen toteutettukaan: pihasta löytyy uima-allas! Allas toteutettiin yhteistyöprojektina asiakkaan kanssa. Ja vau! Upea ja erikoinen ratkaisu!

Upea uutuutemme: Hannusjärventie, Espoo

Viimeisenä tutustumme vielä uuteen kohteeseemme, johon olemme juuri saaneet kaikki luvat kuntoon ja tontilla on aloitettu purkutyöt. Kyseessä on Espoon Kaitaan Hannusjärventie.

Kyseinen kohde sijaitsee keskellä kaunista luontomaisemaa ja järvikin löytyy läheltä. Melkeinpä kivenheiton päästä löytyy kuitenkin useita palveluita, esimerkiksi koulu, kauppoja ja päiväkoti. Kovin pitkä matka ei ole myöskään metroasemalle, jossa liikennöinnin pitäisi alkaa joulukuussa.

Hannusjärventielle nousee kaksi rivitaloa, yhteensä kahdeksan asuntoa. Arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden (2023) loppuun mennessä.

Hannusjärventien ennakkomarkkinointi on jo käynnissä, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän upeaan uutuuteen! Klikkaa tästä ja lue lisää Hannusjärventien luonnonkauniista kohteesta.

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo