Maaliskuun kuukausikoosteessa työt etenevät mallikkaasti

08.04.2022

Maaliskuun kuukausikoosteessa työt etenevät mallikkaasti

Kevät eteni maaliskuussa vauhdikkaasti, kuten myös Kotowoodin rakennusprojektitkin kolmessa eri kohteessa. Käydään siis seuraavaksi läpi, mitä kaikkea maaliskuussa rakennusrintamalla tapahtuikaan.

Maaliskuussa kolmen rakennuskohteemme työt etenivät hyvällä vauhdilla suunnitelmien mukaan. Oheisella videolla Kotowoodin toimitusjohtaja Henrik Pylväinen esittelee miten työt ovat edenneet helmikuun kuukausikoosteessakin nähdyissä kohteissa, eli Kortesuontiellä, Kaislarannassa/Kaislatiellä sekä Penttiläntiellä.

Katso kuukausikoosteen video:

 

Videon alkupuolella vieraillaan Kortesuontiellä, missä viimeksi työt olivat vasta aluillaan. Nyt rakennusprojekti on kuitenkin edennyt huimaa vauhtia, ja esimerkiksi kohteen piharakennuksien seinät ovat jo pystyssä. Tämän lisäksi Kortesuontien paritalo on myös erittäin hyvällä mallilla: hirret, välipohja, ikkunat ja katto ovat jo paikoillaan. Pikkuhiljaa kohteeseen laitetaan villoja, jotta rakennuksessa saadaan lämmitykset päälle.

Kaislarannan kohteessa tehtiin viime kuukausikoosteessa laatoitustöitä. Videolta nähdään, että tämänkin kohteen rakennus on edennyt hurjaa vauhtia. Laatoitustyöt on tehty ja lattiat puolestaan viimeistelyä vaille valmiit. Videolla Henrik esittelee yläkerran asuintiloja, jossa nähdään muun muassa miten pesuhuone ja kodinhoitohuone ovat edenneet sekä yksi asunnon tilavista ja valoisista makuuhuoneista.

Myös Kaislatien puolella työt ovat edenneet vauhdikkaasti, ja asunnossa nähdäänkin nyt hienosti Siru-sisustusmaailmaa. Erikoisuutena esitellyssä asunnossa ovat myös upeat, hieman piilotetut portaat. Yläkerran puolella nähdään puolestaan jo lähes valmis asuintilakokonaisuus. Tämän lisäksi Henrik esittelee, miten Kotowoodilla hoidetaan laminaattilattioiden suojaus työskentelyvaiheessa.

Viimeisenä kohteena esitellään Penttiläntie, jossa rakennusprojektin loppusuora jo häämöttää. Porealtaat ovat juuri saapuneet kohteeseen ja niitä aletaan asentamaan pikkuhiljaa paikalleen. Henrik esittelee myös Penttiläntien kaksi asuntoa, joista molemmista löytyy hienoja, asiakkaiden toivomia pieniä detaljeja. Esimerkiksi asunnosta A 2 löytyy hienot led-valoilla varustetut porrasvalot, kun puolestaan asunnosta B 4 löytyy lattialaatoista tyylikkäitä yksityiskohtia. Kohde alkaa olla siis viimeistä silausta vaille valmis ja seuraavassa kuukausikoosteessa tullaan mitä luultavimmin näkemään Penttiläntien kohteen luovutus.

Hienosti ovat siis nämä rakennusprojektit edenneet, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Lisätietoa videolla esiintyvistä kohteista löydät verkkosivustomme Kohteet-sivulta.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo