Penttiläntien hirsitalot viittä vaille valmiina

27.06.2022

Penttiläntien hirsitalot viittä vaille valmiina

Kyllä nyt hymyilyttää, koska Penttiläntien kohde on viimeisiä silauksia vaille valmis. Käyttöönottotarkastus on tehty ja asukkaat pääsevät muuttamaan sisään tähän upeaan kohteeseemme.

Penttiläntielle rakennettiin komea hirsitalokompleksi, johon kuuluu kaksi paritaloa ja yksi omakotitalo. Rakennukset ja asunnot ovat pieniä viimeistelyjä vaille valmiita, ja piha-aluekin alkaa saamaan lopullisen ulkoasunsa. Kohteeseen rakennettiin myös päärakennuksen ulkoasun mukaisesti asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettu ulkovarasto sekä tyylikäs yksilöllinen postilaatikkoryhmä.

Vinkkinä heti alkuun: Tätä videota kannattaa käyttää pienenä ideakirjastona siitä, mitä kaikkea me Kotowoodilla voimme asiakkaiden toiveesta toteuttaa!

Katso video Penttiläntien hirsitaloista

 

Videon alussa tutustutaan Penttiläntien tilavaan piha-alueeseen. Kulkutiet ovat jo lopullisessa pinnassa; hieman myöhemmin pihaan tulee myös kivetyksiä sekä siirtonurmet ja tuijaistutukset. Pieni kiertely tehdään myös kohteen takapihoilla, joista löytyy jo muun muassa omenapuiden ja mäntyjen taimia.

Videolla esitellään myös kahden kohteen jatkoterassien poreallasratkaisuja, jotka on asennettu pieneen syvennykseen. Näkösuojaa porealtaille antaa kätevä vinopystytolpparatkaisu, joiden ansiosta yksityisyys säilyy loistavasti terassilta toiselle.

Asuntojen osalta ensimmäiseksi esitellään perinteistä ja tyylikästä Siru-sisustusmaailmaa, jossa on käytetty kauniita vaaleita pintoja tilan avaruutta lisäämään. Kontrastia näille pinnoille tuo esimerkiksi keittiön messinkiset vetimet. Yläkerran puolella yksi upeimmista yksityiskohdista on tilava parveke, joka tarjoaa komean maiseman etelään päin.

Penttiläntien omakotitaloon asiakas valitsi Taurus-sisustusmaailman pienillä yksityiskohtaisilla muutoksilla. Esimerkiksi alakerran suihku- ja wc-tilan vetimiksi on valittu tyylikkäät kromiratkaisut normaalin messingin sijasta. Tämän asunnon yksi upeimmista yksityiskohdista on oleskelutilan nurkasta löytyvä musta takka.

Pieni musta takka koristaa hirsitalon yhtä nurkkausta.
Mikäs sen mukavampaa kuin oma hirsikoti ja oma takka.

Viimeiseksi tutustutaan asuntoon, jonka yksityiskohtia suunniteltiin paljon yhdessä asiakkaan kanssa. Yksi huomattavimmista esimerkeistä on ala- ja yläkerran suihku-, wc- ja saunatilat, joiden lattiaan on asennettu klassinen kasikulmainen laatta mustilla napeilla sekä seiniin 15×15-laatta. Upean pienen yksityiskohdan tuo myös yläkerran suihkutilaan asennetut tyylikkäät mustat suihkut tuomaan kontrastia tilan muuten vaaleaan ilmeeseen.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo