Heinäkuinen kuukausikooste ja juttua paaluttamisesta

02.08.2021

Heinäkuinen kuukausikooste ja juttua paaluttamisesta

Taas on aika käydä hieman läpi Kotowoodin viimeaikojen kuulumisia. Meillä on tällä hetkellä meneillään useita eri kohteita ja työ etenevät suunnitelmien mukaisesti.

Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvällä videolla hieman tarkemmin nykyisten kohteiden etenemisestä. Videolla vieraillaan muun muassa Sotarovastintiellä, Penttiläntiellä sekä Svanströmintiellä. Samalla päästään Henkan kertomana kuulemaan hieman tarkemmin, että kuinka se talon perustusten paaluttaminen oikeastaan tapahtuu.

Katso kuukausikoosteen video:


Sotarovastintiellä pihatyöt ovat käynnissä. Kohteessa sijaitseva C-talo on hyvin pitkälle valmistunut ja odottelee parhaillaan LVI-kalustoa. Tässä lähes valmiissa asunnossa on käytetty värimaailmana Kotowoodin Sierra-sisustusteemaa, joka on miellyttävän vaalea ja tyylikäs kokonaisuus.

Penttiläntiellä taas on käynnissä kova meteli, kun paalatustyöt on parhaillaan käynnissä. Kun pohjatyöt on saatu valmiiksi, niin päästään tekemään rytinällä talon perustuksia. Tässä kohtaa perehdytään myös hieman tarkemmin paalutuksen ihmeelliseen maailmaan.

Svanströmintiellä työt ovat varsin hyvällä mallilla. B-talolla sisätilat alkavat olemaan maalattuna. Avarasta eteisestä päästään näkemään hyvin alakerran eri tilaratkaisuja. Yläkerrassa käväistään kodinhoitohuoneessa, josta jatkuvan tilan päähän on tulossa vielä sauna. Kolmen makuuhuoneen yläkerrasta löytyy vielä bonuksena pääsy ullakolle, jossa on loistavat tilat esimerkiksi erityiseen viihdehuone-käyttöön.

Lopuksi vieraillaan vielä Svanströmintien A-talolla, missä työt ovat edellistä asuntoa vielä hieman jäljessä. Työt ovat kuitenkin hyvin pitkällä ja myös tämä kohde valmistuu luovutuskuntoon hyvinkin nopealla aikataululla.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo