Helmikuun kuukausikoosteessa kolmen kohteen tilannetta

07.03.2022

Helmikuun kuukausikoosteessa kolmen kohteen tilannetta

Paljon on taas tapahtunut viime näkemästä ja työt etenevät vauhdilla. Tällä kertaa päästään kuulemaan mitä Kotowoodin kohteille kuuluu lumisen talven keskellä.

Talven aikana yksi työmäärää lisäävä ilmiö on lumeen liittyvät toimenpiteet, mutta tämä ei meitä hidasta. Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvällä videolla hieman tarkemmin nykyisten kohteiden etenemisestä. Videolla käydään Kortesuontiellä, Tikkurilan Kaislarannassa sekä Penttiläntien kohteilla.

Katso kuukausikoosteen video:Videon alkupuolella vieraillaan Kortesuontiellä, missä on parhaillaan lumenraivaustyöt käynnissä. Lumi on rakennustyömailla yleinen riesa, mutta hyvällä ennakoinnilla ja oikeilla kontakteilla tämä saadaan aina hoidettua. Muuten kohteella on saatu perustukset jo tehtyä, ontelolaatat nostettua ja maantäytöt hyvin pitkälle valmiiksi. Seuraavaksi lähinnä odotellaankin hirsipakettien saapumista tontille, minkä jälkeen paikalle alkaa nousta taloa nopealla tahdilla.

Tikkurilassa Kaisrannan kohteella paikalle on taas saatu myös jo piharakennukset paikalleen. Ulkoapäin kohteella alkaakin näyttämään jo melko valmiilta. Sisätiloissa puuhaillaan parhaillaan muun muassa maalaus ja laatoitustöiden parissa. Tässä kohteessa ei kestä enää kauaa kun asunnot saadaan lopulta luovutuskuntoon.

Videon loppupäässä vieraillaan vielä Penttiläntiellä, missä Henrik esittele hieman tarkemmin useampaankin asuntoa sekä niihin liittyviä sisustusratkaisuja. Yksi yleistyvä teema näissä kohteissa näyttää olevan kuivaavien pesukoneiden yleistyminen, jolloin pesutornille tarkoitettu tila korvataan osittain ylimääräisellä säilytystilalla.

Hyvältä näyttää kaikinpuolin eri kohteissa, joten tästä on hyvä jatkaa kevättä kohti. Löydät lisätietoa näistä sekä tulevista kohteistamme verkkosivustomme Kohteet -sivulta.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

 

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo