Katso video: Hirsitalon rungon kasaaminen ja pystytysnäytös

02.09.2020

Katso video: Hirsitalon rungon kasaaminen ja pystytysnäytös

Oletko koskaan miettinyt miltä se hirsitalon pystyttäminen oikein näyttää? Katso uusi videomme aiheesta ja ota selvää miten se tapahtuu.

Samalla Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo hieman tarkemmin hirsirungon kasaamisen vaiheista ja huomioon otettavista asioista. Paikkana toimii Espoon Mäkkylä, johon olemme parhaillaan rakentamassa upeita paritaloja.

Katso video hirsitalon rungon kasaamisesta:Samalle päivälle paikan päälle sattui tulemaan myös yleisöä, jotka olivat saapuneet seuraamaan hirsitalon valmistumista. Kyseessä oli siis Den Finland Oy:n järjestämä hirsitalon pystytysnäytös, joka veti paikalle kiitettävän suuren yleisön. Suuret kiitokset tästä järjestävälle taholle ja kaikille paikalla olleille katsojille! On mahtavaa huomata, kuinka paljon hirsitalon rakentaminen kiinnostaa erilaisia ihmisiä.

Hirren valinta talon rakennusmateriaaliksi tuleekin varmasti tulevaisuudessa jälleen lisääntymään, sillä käytännöllisyyden lisäksi ihmisiä kiinnostaa nykyaikana myös sen ympäristöystävällisyys. Ympäristöystävällisyys onkin yksi tärkeimmistä arvoistamme ja se näkyy toiminnassamme mm. materiaalivalinnoissa. Kotowoodin kodit rakennetaan sillä mentaliteetilla, että jokainen valmistuva kohde vastaa varmasti sille asetettuja odotuksia myös ekologisten valintojen suhteen.

Jos haluat saada ensikäden tietoa uusista Youtube-videoistamme ja nähdä ne heti julkaisun yhteydessä, niin muista myös tilata Youtube -kanavamme.

Tilaa myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo