Katso video: Hirsitaloprojektin tilannekatsaus

15.10.2020

Katso video: Hirsitaloprojektin tilannekatsaus

Katso uusi videomme aiheesta, jossa otamme vähän tilannekatsausta Espoon Sotaviskaalintiellä sijaitsevaan rakennusprojektiimme. Rakennamme kohteeseen parhaillaan kahta upeaa paritaloa.

Videolta voimme huomata kuinka tontille on ilmestynyt kokonainen rakennus, joten hommat etenevät tätä myöten varsin nopealla aikataululla. Kun kerran seinät pystytetty ja katto on saatu pään päälle, pääsemmekin näin kurkistamaan vähän tarkemmin mitä siellä talon sisäpuolella tapahtuu seuraavaksi.

Katso video hirsitaloprojektin tilannekatsauksesta:

Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo videolla yksityiskohtaisesti kohteen eri vaiheiden etenemistä ja esittelee ammattimiehen elkein talotekniikkaan liittyviä elementtejä. Mukana on myös muutamia huomionarvoisia pikku vinkkejä hirsitalorakentamisen ihmeellisestä maailmasta, jotka helpottavat työn jouheaa sujumista.

Videon loppupuolella käymme myös katsastamassa Sotarovastintiellä sijaitsevan tontin maanrakennustöitä, johon rakennamme myös vastaavanlaisia hirsikoteja. Alueen maaperä muokkaantuu vauhdilla, joten myös täällä varsinaiset rakennustyöt voidaan aloittaa suunnitelman mukaisesti. Samalla saamme kuulla myös pienen tarinan alueen historiasta.

Jos haluat saada ensikäden tietoa uusista Youtube-videoistamme ja nähdä ne heti julkaisun yhteydessä, niin muista myös tilata Youtube -kanavamme.

Kannattaa liittyä myös uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo