Katso video: Toukokuinen hirsitaloprojektin tilannekatsaus

19.05.2021

Katso video: Toukokuinen hirsitaloprojektin tilannekatsaus

Taas käydään läpi rakenteilla olevia kohteitamme Sotarovastintiellä sekä Svanströmintiellä. Paljon on tapahtunut viime näkemästä, sillä hommat ovat hyvin hanskassa ja työt etenevät vauhdilla. 

Kotowood rakentaa tällä hetkellä useampaakin hirsitalo-kohdetta pääkaupunkiseudulla ja uusia päästään aloittamaan säännöllisesti kun edellisiä valmistuu. Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo videolla tuttuun tapaan tarkemmin nykyisten kohteiden etenemisestä.

Katso toukokuun kuukausikoosteen video:

Videolla vieraillaan muun muassa Sotarovastintiellä, missä meillä on parhaillaan valmistumassa yhteensä neljä upeaa kohdetta.  Videon loppupuolella vieraillaan myös Svantrömintiellä, jonne on noussut nopealla aikataululla varsin näyttävä hirsitalokokonaisuus.

Svantrömintien hirsitoimittajaksi valikoitui tällä kertaa Kontio, minkä seurauksena hirret ovat männystä. Rakennuksen sisätiloissa on kuvaushetkellä juuri valuvalmistelut käynnissä. Kantavat seinälinjat on tehty valmiina runkoelementteinä, joten pystytysvaihe on edennyt todella nopealla aikataululla.

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo