Koostetta kevään kynnyksellä ja juttua sisäilman laadun mittaamisesta

30.03.2021

Koostetta kevään kynnyksellä ja juttua sisäilman laadun mittaamisesta

On tullut aika taas käydä hieman läpi meidän viimeaikaisia kuulumisia. Kotowoodilla on ollut viime aikoina paljon tekeillä ja tälläkin hetkellä meillä on rakentumassa useampikin kohde.

Kaikki kohteemme eivät tietenkään valmistu samaan aikaan, vaan niitä luonnollisesti rakennetaan jokaista omalla aikataulullaan. Näin saamme nähtäväksenne aina monipuolisesti vaihtelevaa sisältöä rakentamisen eri osa-alueista. Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvältä videolla hieman tarkemmin yrityksen nykyisten kohteiden edistymisestä

Katso Kotowoodin kuukausikoosteen video:

 

Videolla esitellään hieman myös talojen sisäilman laatua mittaavaa teknologiaa. Tämä on meille merkittävä asia ja haluamme todistaa näin myös talojemme asukkaille, että rakentamamme talot ovat sisäilmaltaan puhtaita. Palaamme videolla nähtävän purkutalon sisäilman testituloksiin ja mittarin yksityiskohtiin lisää tuonnempana.

Videon loppupuolella käydään vielä Svanströmintien kohteella, jossa perustukset ovat jo nousseet paikalle. Huomioi, että olemme myyneet Svanströmintien kohteet jo ennalta loppuun, joten jos olet jatkossa kiinnostunut yrityksemme rakentamista ekologisista hirsitaloista, niin toimi uusien kohteiden kohdalla ripeästi.

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

 

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo