Kotowood Oy on nyt myös Youtubessa. Katso ensimmäinen video ja tilaa kanava

17.08.2020

Kotowood Oy on nyt myös Youtubessa. Katso ensimmäinen video ja tilaa kanava

Kotowood Oy:n virallinen Youtube-kanava on nyt julkaistu. Ensimmäisellä videolla yrityksen toimitusjohtajana toimiva Henrik “Henkka” Pylvänen esittelee yrityksen toimintaa sekä kertoo hieman yrityksen suunnitelmista.

Tuoreella kanavallamme tulemme julkaisemaan sisältöä tasaisen säännöllisesti aina tilanteen mukaan. Videoilla käsittelemme yrityksen toimintaa, henkilöitä sen taustalla sekä laajamittaisesti erilaisia suunnitelmia, joita aiomme toteuttaa. Julkaisemme kiinnostavaa sisältöä rakenteilla olevista kohteista sekä autenttista työnkuvaa niiden etenemisestä. Kerromme myös suunnitteilla olevista kohteista sekä annamme hyödyllisiä vinkkejä hirsitalorakentamisen, tonttien ja kiinteistöjen jännittävästä maailmasta.

Katso Kotowoodin ensimmäinen Youtube-video:

Jos haluat saada ensikäden tietoa uusista Youtube-videoistamme ja nähdä ne heti julkaisun yhteydessä, niin muista myös tilata Youtube -kanavamme. 

Tilaa myös uutiskirjeemme. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo