Marraskuinen kuukausikooste hirsirakentamisen maailmasta

14.12.2021

Marraskuinen kuukausikooste hirsirakentamisen maailmasta

Talvi tulee ja lunta tupruttaa, mutta se ei meitä haittaa, kun työt etenevät vauhdilla. On siis jälleen tullut aika käydä läpi Kotowoodin viimeaikaisia kuulumisia.

Meillä on käynnissä monta eri sijainneissa olevaa rakennuskohdetta, jotka kaikki etenevät omalla painollaan suunnitelmien mukaan. Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvältä videolla hieman tarkemmin yrityksen nykyisten kohteiden edistymisestä. Samalla kuulemme hieman myös tulevista asioista.

Katso kuukausikoosteen video:

 

Aivan videon alkupuolella vieraillaan Kortesuontien kohteella, missä vanha talo on purettu tontilta pois. Seuraavaksi odotellaan lupa-asioiden etenemistä ja ensi vuoden alkupuolella päästään aloittelemaan varsinaisia maansiirtotöitä.

Tikkurilan kaislarannassa taas ollaan jo pitkällä rakennustöiden osalta. Edelliseen kertaan verrattuna suurimmat muutokset voimme nähdä kohteiden sisäpuolella, jossa lattiavalut on saatu valmiiksi, viemärit, käyttövedet, lattialämmitykset on asennettuna ja välipohjaa laitellaan parhaillaan umpeen. Tämän jälkeen alkaa väliseinän teko.

Videon loppupuolella vieraillaan vielä Penttiläntien kohteella Suutarilassa, missä hommat ovat myös edenneet varsin mallikkaasti. Rakennusten ulkopuolella on jo nähtävissä terassien ja parvekkeiden valmistumista. Sisäpuolella ollaan taas tasoitellaan ja valmistellaan paikkoja.

Lisätietoja videolla esiintyvistä kohteista löydät verkkosivustomme kohteet-sivulla 

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo