Sotarovastintien kohteiden loppukatsaus ennen luovutusta

30.08.2021

Sotarovastintien kohteiden loppukatsaus ennen luovutusta

Tällä kertaa esittelemme Sotarovastintiellä sijaitsevien kohteidemme lopullista ulkoasua, kun nämä ovat viimein valmistuneet luovutuskuntoon.

Loppusiivoukset on tehty ja paikat näyttävät varsin upealta, joten näihin koteihin on varmasti mukava muuttaa. Kohteeseen on siis rakennettu yhteensä kolme upeaa paritaloa sekä yksi erillinen omakotitalo. Espoon Mäkkylässä sijaitsevat rakennukset sopivat alueen maisemaan kuin nakutettu, mutta jokainen rakennus on sisäpuolelta enemmän tai vähemmän yksilöllinen.

Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvällä videolla tuttuun tapaan näkemyksiään kohteiden tilanteesta ja erilaisista käytetyistä ratkaisuista.

Katso video Sotarovastintien loppukatselmuksesta

 

Videon alkupuolella esitellään hieman kohteiden maaperään ja ulkokuoreen liittyviä seikkoja ja myöhemmin astumme sisään tutkimaan tarkemmin sisätilojen elementtejä. Sisätilojen lämmin tunnelma sopiikin hyvin tuomaan pientä kontrastia kuvaushetkellä hieman häirinneelle vesisateelle.

Ulkona voimme vertailla miten hyvin siirtonurmi toimii verrattuna tavalliseen istutettuun nurmeen, kun siirtonurmella saadaan tuuhea ja käyttökelpoinen nurmikko heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Istutetun nurmikoon lopullista ulkomuotoa voi nimittäin joutua odottamaan vuoden tai joskus jopa parikin.

Itse rakennuksilla on jokaisella oma laatoitettu etupiha autokatoksineen. Valkoinen perusväri sopii hyvin julkisivulle ja hieman harmaaseen taittuva sävy syvennysosien kohdalla. Nostamme myös esille kohteissamme viime aikoina varsin suosituksi nousseen Webaston Pure latauspistokkeen sähkö- ja hybridiautoja silmällä pitäen.

Sisätiloissa korostuvat tulevan asukkaan oma sisustusmaku

Samalla kertaa pääsemme myös näkemään miten paljon Kotowoodin valmiilla sisustusteemoilla voi vaikuttaa talon sisätilojen tunnelmaan. Kun kahteen pohjaratkaisultaan täysin samanlaiseen kohteeseen valitaan poikkeavat sisustusteemat, ei näitä voi enää pitää samanlaisina kohteina. Ero on nimittäin kuin yöllä ja päivällä.

Erilaisista teemoista voi myös yhdistellä eri elementtejä omien mieltymysten mukaan. Kohteissa onkin nähtävillä myös tilanteita, joissa asukas on esimerkiksi valinnut tummaan teemaan tiettyjä vaaleita elementtejä tai korvannut esimerkiksi messinkiset metalliosat kromisella. Eli toteutamme asiakkaillemme juuri sellaisen kodin kuin he itse toivovat.

Tämä onkin yksi palvelumme kulmakivistä, sillä kykenemme räätälöimään jokaiseen makuun sopivan sisustusratkaisun tulevan asukkaan toiveita kuunnellen. Kotowoodin sisustusteemat toimivat perustana ja rakennusten pääraaka-aineena toimiva puu sopii hyvin yhteen niin tummien kuin vaaleiden elementtien kanssa.

Sotarovastintien kohteet on jo myyty, mutta voit lukea lisätietoja näistä sekä muista kohteistamme verkkosivustomme Kohteet -osiossa. Kohteissa esitellään myös tarkemmin saatavilla olevia valmiita sisustusteemoja.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla myös tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo