Svanströmintien hirsitalokohteen loppukatsaus ennen luovutusta

20.12.2021

Svanströmintien hirsitalokohteen loppukatsaus ennen luovutusta

Nyt olisi esittelyssä Svanströmintiellä sijaitsevan kohteemme loppukatsaus, ennen kuin asunnot luovutetaan uusien asukkaiden käyttöön. Jo heti aluksi voidaankin todeta, että nyt näyttää todella hyvältä.

Svanströmintielle rakentui neljän paritalohuoneiston kokonaisuus omalle tontille. Kohteessa sijaitsevien asuntojen pohjaratkaisut ovat periaatteessa samanlaisia toistensa kanssa, mutta jokainen asukas on saanut osallistua omalta osaltaan sisustusmaailman sekä erilaisten käytännön ratkaisujen valintaan.

Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvällä videolla tarkemmin kohteen valmistumisesta ja valituista sisustusratkaisuista.

Katso video Svanströmintien loppukatsauksesta

 

Aluksi videolla esitellään kohteen pihapiiriä, jossa muutamaan asuntoon on valittu jatketut terassit ja porealtaat. Arkkitehtuurisesti kauniin näköiset talot sopivat hyvin suomalaiseen maisemaan. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös hyvän kokoinen ulkovarasto, mihin mahtuu polkupyörät, lastenrattaat ja muuta tarpeellista.

Ensimmäiseen asuntoon sisälle mentäessä on heti ulko-oven vieressä on huone, mikä sopii loistavasti esimerkiksi työhuoneeksi. Laatoitettu eteinen on taas varustettu suurikokoisella peiliovikaapistolla, mihin mahtuu suuremmankin perheen ulkovaatteet. Eteisen perältä löytyy myös suihkulla varustettu WC-tila.

Seuraavaksi meille avautuu tila, josta avautuu näkymä keittiöön, ruokailutilaan sekä olohuoneeseen. Kohteessa on käytetty sisustusmaailmana miellyttävän vaaleaa Siru-teemaa, joka sopii loistavasti hirsirunkoisen talon tunnelmaan. Ruokailutilan suuret ikkunat tuovat myös luonnonvalon kauniisti sisätiloihin.

Varsinaista ullakkoa voidaan käyttää myös ylimääräisenä huoneena

Portaita ylös noustessa pääsemme seuraavaan kerrokseen, missä sijaitsee kolme makuuhuonetta sekä varsinaiset kylpytilat sekä käytännöllinen kodinhoitohuone. Pesutiloista on pääsy myös parvekkeelle, missä on mukava käydä haukkaamassa ulkoilmaa esimerkiksi saunomisen lomassa.

Pääsemme näkemään myös kolmannesta kerroksesta löytyvän ullakkotilan, mihin kattoikkuna tuo tilaan luonnonvaloa. Varsinaista ullakkoa voidaan käyttää myös ylimääräisenä huoneena, sillä se on varustettu laadukkailla valoilla sekä tarvittavilla sähköpistorasioilla.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo