Tammikuun kuukausikooste

08.02.2022

Tammikuun kuukausikooste

Näin on aloitettu uusi ja uljas vuosi 2022. Hirsirakentamisen merkeissä mennään edelleen ja kovaa. Tervetuloa katsomaan mitä Kotowoodin kohteille kuuluu tätä nykyä.

Olemme lyöneet heti vuoden alusta ison vaihteen silmään ja paljon on täten myös saatu aikaiseksi. Rakennustyöt etenevät vauhdilla ja uusia kohteita on jo tähtäimessä. Tuttuun tapaan esittelemme kuukausikoosteen muodossa käynnissä olevien kohteiden tilannetta ja kerromme muutenkin Kotowoodin kuulumisista.

Kotowoodin toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvällä videolla aiheesta tarkemmin sekä esittelee samalla erilaisia ratkaisuja mihin kohteissa on päädytty.

Katso kuukausikoosteen video:

 

Videon alkupuolella vieraillaan aluksi Kortesuontien kohteella, mihin on tulossa kolmen asunnon rivitalo ja saman tontin perälle vielä yksittäinen omakotitalo. Erikoisuutena pihamaalle tulee vielä komeat pihasaunat. Vaikka kohteella on touhuiltu vasta muutama viikko, pohjat alkaa olla jo nyt hyvällä mallilla. Tästä ei kestä enää kauaa kun paikalla nähdään komeita hirsikoteja.

Seuraavaksi kuukausikoosteessa katsastetaan Tikkurilan Kaislarannassa sijaitsevaa kohdettamme, missä etenkin ulkoapäin voi huomata suuren muutoksen edelliseen. Myös asuntojen sisäpuolella on tapahtunut paljon. Viime kerralla nähdyssä Kaislatien puoleisessa asunnossa oli lattiavalut tehty, mutta nyt paikalla on jo väliseinät tehty. Samalla voimme kuulla hieman kohteen pohjaratkaisuista.

Videon loppupuolella vieraillaan vielä Penttiläntiellä, missä rakennusten ulkopuolelle on ilmestynyt jo esimerkiksi rännit sekä ranskalaiset parvekkeet. Voikin todeta, että myös tällä kohteella työt on saatu kulkemaan loistavasti. Myös tässä kohteessa Henrik kiertää läpi eri asuntoja ja esittelee samalla missä vaiheessa kussakin ollaan menossa. Hyvältä näyttää kaikin puolin!

Lisätietoja videolla esiintyvistä kohteista löydät verkkosivustomme kohteet-sivulla.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

 

 

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo