Uusia hirsiparitaloja tulossa Laajasaloon

12.11.2020

Uusia hirsiparitaloja tulossa Laajasaloon

Oletko koskaan käynyt Laajasalossa? Kotowoodilla on nimittäin alkamassa mielenkiintoinen hanke, jonka keskiönä toimii Laajasalon viihtyisä Svanströminentie.

Yrityksemme toiminta on herättänyt paljon kiinnostusta, jonka vuoksi haluamme julkistaa pientä ennakkotietoa seuraavaksi alkavasta projektistamme jo heti sen alkumetreiltä alkaen. Kyseiselle alueelle on siis tarkoituksena rakentaa kaksi upeaa hirsirunkoista paritaloa, jotka on suunniteltu viihtyisää perheasumista silmällä pitäen. Talojen kauniit pihat ovat etelän valoisalla puolella, jonka lisäksi jokaiseen asuntoon tulee oma autokatos.

Näiden upeiden hirsikotien on määrä valmistua vuoden 2021 aikana, joten jos olet etsimässä uutta kotia Uudenmaan alueelta, niin tässä voisi olla tuleva unelmiesi koti! Kerromme tarkempia lisätietoja kohteesta ja projektin etenemisestä hieman enemmän lähitulevaisuudessa. Muista siis liittyä Kotowoodin postituslistalle, niin saat aina ensikäden tietoa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu!

Katso lyhyt esittelyvideo laajasalon projektin suunnitelmista

 

Videolla yrityksen toimitusjohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo hieman tarkemmin kohteen suunnitelmista ja projektin etenemisestä. Mukaan mahtuu myös pientä historiallista ja kulttuurista lisätietoa, joka tuo kyseiseen projektiin mielenkiintoista näkökulmaa. Kaikki merkit viittavat siis siihen, että tästä on tulossa upea hanke! Jäämme innolla seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Äläkä unohda tilata Kotowoodin uutiskirjettä! Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo