Aloitamme uusien kotien rakentamisen Mäkkylässä

15.09.2020

Aloitamme uusien kotien rakentamisen Mäkkylässä

Jos olet etsimässä uutta kotia Espoon alueelta, niin meillä on sinulle iloisia uutisia! Olemme nimittäin valmistelemassa hyvää vauhtia upeiden kotien rakentamista Espoon Mäkkylään.

Toteutamme Sotarovastintielle kolme paritaloa, joissa kussakin on kaksi asuntoa. Lisäksi rakennamme samalle alueelle yhden erillistalon. Kohteet tulevat virallisesti ennakkomarkkinointiin vasta viikon 38 lopulla, mutta haluamme antaa pientä etumatkaa uutiskirjeemme ja verkkosivustomme lukijoille. Voit tutustu uuden kohteemme tarkempiin tietoihin täältä.

Katso Henrik Pylväsen esittelypuhe alkavasta projektista

 

Upeiden hirsikotien on määrä valmistua vuoden 2021 aikana, mutta kovan kysynnän vuoksi ne haluamme julkaista ennakkotietoa niistä jo nyt. Talot sijaitsevat rauhallisella ja viihtyisällä Mäkkylän asuinalueella, missä luonto on sinua lähellä. Kaikilla asunnoilla on myös rauhalliset omat piha-alueensa, jotka ovat asukkaiden omassa hallinnassa. Eli näissä kodeissa kyllä viihtyy ja kelpaa asua!

Katso uuden kohteen tarkemmat tiedot 

Muista tilata myös uutiskirjeemme! Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo