Katso video: Syyskuun kuukausikooste

13.09.2021

Katso video: Syyskuun kuukausikooste

Se olisi taas pienen kuukausikoosten aika, missä pureudumme hieman syvemmin rakenteilla olevien kohteidemme tämänhetkiseen tilanteeseen. Vaikka syksyä pukkaa, niin työt etenevät mallikkaasti ja aikatauluissa pysytään hyvin.

Kotowoodin toimituskohtajana toimiva Henrik Pylvänen kertoo alta löytyvässä videossa hieman tarkemmin kohteiden etenemisestä ja kertoo kiinnostavia yksityiskohtia eri työvaiheisiin liittyvistä asioista.

Katso kuukausikoosteen video:Videolla vieraillaan muun muassa Hannusjärvellä sijaitsevalla tontilla, mihin aikomuksenamme on rakentaa perheasuntoja. Paikalla on kerrassaan kaunista luontoa ja rantakin aivan parin minuutin kävelymatkan päässä. Palatkaamme tähän kohteeseen tuonnempana.

Samalla katsastetaan myös Kaislatien -kohteemme, missä viime kerralla nähtynä oli vanha talo, joka on nyt purettu ja paikalla on aloitettu maansiirtotyöt. Henrik kertoo videolla hieman lisää talojen rakentamiseen liittyvistä maanrakennustöiden prosesseista.

Videolla käydään myös Suutarilassa, Penttiläntien kohteella, missä onkin tapahtunut paljon sitten viime näkemästä. Edellisellä videolla paikalla tehtiin vasta paalutustöitä, mutta nyt kaikki perustukset on tehty ja päälle on ilmestynyt myös varsinaiset rakennukset. Eli yhteensä viisi eri asuntoa.

Loppupuolella käydään myös Svantrömintiellä,  missä rakentamamme talot alkaa näyttää jo lähes valmiilta. Ulkoseinät on maalattu ja sisällä täysi tohina päällä kalustehommien kanssa. Tämän kohteen kanssa ei kestä kauaa, kun aletaan käymään tarkastuksia läpi ja homma alkaa olemaan sitä myöten selvä.

Voit lukea lisätietoja näistä sekä muista kohteistamme verkkosivustomme Kohteet -osiossa. Kohteissa esitellään myös tarkemmin saatavilla olevia valmiita sisustusteemoja.

Liity Kotowoodin sisäpiiriin

Jos haluat pysyä kartalla tulevista kohteistamme, niin sinun kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavia uutisia Kotowoodin toiminnasta, hirsitalorakentamisen maailmasta sekä ennakkotietoa uusista kohteistamme.

Tilaa uutiskirje nyt!

Kotowood 2024 | Rekisteriseloste | Powered by Bautomo